Botsabsorber chauffeursstoelen, KIWA gekeurd.

Alle bedrijven die bij wegwerkzaamheden zorgen voor wegafzettingen moeten KIWA gecertificeerd zijn. Dit geldt ook voor hun onderaannemers. Zij waken niet alleen over onze veiligheid, maar moeten ook bescherming bieden aan die mensen die werken aan de weg. De KIWA certificering schrijft dwingende maatregelen voor aan voertuigen en afzettingsmaterieel. Één van die maatregelen is de veiligheid in de cabine van een Botsabsorber. Sinds 1 januari 2008 moeten chauffeursstoelen voorzien zijn van een extra gordelsysteem. Van Roosendaal biedt een door de KIWA goedgekeurde oplossing. Voor sommige merken voertuigen kan de aanpassing in de bestaande stoel worden ingebouwd bij ander merken zal de gehele stoel moeten worden vervangen door één met dit dubbele systeem.

Grammer MB4PG

Volledig luchtgeveerde vrachtwagenstoel met instelbaar automatische aanpassing van de veerweg. Het ergonomisch gevormde zit- en rugkussen in combinatie met een tweevoudige lendesteun en pneumatische zijwangverstelling zorgen voor de perfecte ondersteunen van het lichaam.

Optioneel: Armsteunen, stoelverwarming.

Direct te plaatsen in Mercedes Actros.

ISRI DAF4PG

Volledig luchtgeveerde chauffeursstoel standaard uitgevoerd met uitstapknop, hoogte- en neigverstelling, zitdiepte verstelling, enkelvoudige lendesteun en geïntegreerde hoofdsteun

Optioneel: Armsteunen, verstelbare schokdemper, stoelverwarming, oppompbare zijwangverstelling, tweevoudige lendesteun.

Geschikt voor de DAF XF, CF en 105

Leverbaar in diverse DAF bekledings uitvoeringen

Dutch Car RestorersBovag Bekleedbedrijf