SKA / ISRI camperstoelen

Voorjaarsopruiming. De laatste showroom modellen met 15% korting.

klik hier om de aanbiedingspagina te bezoeken.

SKA/ISRI 1000.518 ADD

Universele camper en bedrijfswagen stoel welke standaard beschikt over draaiplateau, rug met ge´ntegreerde hoofdsteun, luxe armsteunen links en rechts, statisch onderstel, neig- en hoogteverstelling, rugleuning met tandverstelling en glijrails (spoorbreedte 403mm).

ISRI 1000.N20 FTLD

Geschikt voor de Ford Transit vanaf bouwjaar juni 2000 tot 2013 (model 6)

Degelijke techniek, uit het truck programma van ISRI. De rugleuning met ge´ntegreerde hoofdsteun zorgt voor een uitstekende veiligheid en comfort op lange ritten. Zitting en rugkussens zijn anatomisch gevormd en de bedieningselementen zijn ergonomisch onder handbereik. De stof heeft een hoge slijtvastheid en biedt u veel comfort.

ISRI 1000.X25

Geschikt voor de Fiat Ducato, CitroŰn Jumper, Peugeot Boxer vanaf bouwjaar 06/2006.

De 1000/X25 is uiterst geschikt voor het gebruik in campers en personenvervoer. De rugleuning met ge´ntegreerde hoofdsteun zorgt voor een uitstekende veiligheid en comfort op lange ritten. Zitting en rugkussens zijn anatomisch gevormd en de bedieningselementen zijn ergonomisch onder handbereik.

ISRI 1800.N20

Geschikt voor de VW Crafter en Mercedes Benz Sprinter vanaf bouwjaar 09/2006.

De 1800/N20 voor Sprinter en Crafter cabinecombinaties is een stoel met een degelijke techniek uit het truck programma van ISRI. De rugleuning met ge´ntegreerde hoofdsteun zorgt voor uitstekende veiligheid en comfort op lange ritten. Zitting en rugkussens zijn anatomisch gevormd en de bedieningselementen zijn ergonomisch onder handbereik. De stof heeft een hoge slijtvastheid en biedt u veel comfort.

Autostoel opslaan:

Geen ruimte in uw magazijn of wilt u niet de zorgen van het goed bewaren? Autostoelencentrum van Roosendaal heeft voor u de mogelijkheden.
Informeer eens naar onze voordelige prijzen.

Focwa Bekleedbedrijf

Sinds 1960


Google+ Volg Autostoelen.nl op Twitter Lid van Vereninging Sliedrechtse Ondernemingen Website ontworpen en gemaakt door Martijn van Roosendaal