Zwaardvis onderdelen

Adapter t.b.v. pasvormstoelen

Naast het huidige programma van bootstoelen is het ook mogelijk om pasvormstoelen van de merken RECARO, SCHEEL en ASS door middel van een adapter op de stoelonderstellen te plaatsen.

De adapter maakt gebruik van de zwaardvis stoeldrager 60 mm en 76 mm. (zie inzet)

Bootstoelen

Stuurstoel onderstellen

Zwaardvis producten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Daardoor zijn ze licht van gewicht en corrosie bestendig. Door conische verbindingen tussen zuil, voet en stoeldrager is er geen gereedschap nodig. De productrange bestaat uit een breed gamma aan verstelbare onderstellen zowel in hoogte verstelbaar, draai- en schuifbaar.

Collectie stuurstoel onderstellen bestaat uit: Poseidon stuurstoelonderstel verstelbaar (diameter 76/100 mm), Poseidon stuurstoelonderstel vast (diameter 100mm), Poseidon stuurstoelonderstel voor montage op kist, stuurstoelonderstel verstelbaar (diameter 60/76 mm), stuurstoelonderstel vast (diameter 60/76 mm),

Bootstoelen

Tafelonderstellen

Tafelonderstellen bestaande uit zuilen diameter 40/60/76 en 100 mm zijn vervaardigd uit hoogwaardig geëxtrudeerde aluminium buis. Voor de zuil 40 mm zijn er diverse aluminium klemprofielen ontwikkeld die als wandmontage maar ook als tafeldrager gebruikt kunnen worden.

De vaste zuilenmet de diameter 60/76 mm zijn, afhankelijk van de tafeldrager aan één of aan beide zijdenconisch. Deze zuilen kunnen eenvoudig worden geplaatst in opbouw- en inbouwvoeten. Voor de zuilen die aan beide zijden conisch zijn, zijn er diverse keuzemogelijkheden in materiaal: Geprofileerde aluminium ribzuil, Aluminium zuil voorzien van houtprint (in twee kleuren) en de RVS zuil.
De zulen aan één zijde conisch zijn alleen verkrijgbaar in geëxtrudeerde aluminium buis.

Collectie tafelonderstellen bestaat uit: Columbus tafelonderstel 40 mm, vaste tafelzuilen (60mm en 76mm) aan één of beide zijden conisch, vaste (100 mm) en verstelbare tafel onderstellen (60/76 en 100 mm)

Bootstoelen

Stoelzuilen

Zwaardvis levert een range aan stuurstoelzuilen waarbij er een onderscheid te maken valt tussen de stoelzuilen met vaste of verstelbare hoogte. De vaste stuurstoelzuilen bestaan uit de zuilen diameter 76 mm en 100 mm. Deze zuilen zijn vervaardigd uit geëxtrudeerde aluminium buis. De verstelbare zuilen bestaan uit een combinatie van 60/76 mm of 76/100 mm.

De zuilen zijn te verkrijgen in diverse afmetingen en de verstelbare zuilen 76/100 mm zijn uitgevoerd met een gasveer (powermatic) voor een optimale en eenvoudige bediening. Bij de zuilen 60/76 mm is er naast een powermatic uitvoering ook een handmatige uitvoering verkrijgbaar.

Bootstoelen

Tafelzuilen

Tafelzuilen bestaan uit zuilen diameter 40 mm, 60 mm, 76 mm en 100 mm. Deze zuilen zijn vervaardigd uit een hoogwaardig geëxtrudeerde aluminium. Voor de vaste zuilen is de combinatie 76/60 mm en 100/76 mm. En voor de verstelbare geld de combinatie 100,76/60 mm.

Voor de vaste zuilen diameter 60 mm en 76 mm en die aan twee kanten conisch zijn, zijn er diverse keuzemogelijkheden in materiaal: geprofileerd aluminium, aluminium zuil met houtprint in 2 kleuren en een RVS hoogglans gepolijst.

De zuilen zijn te verkrijgen in diverse afmetingen en de verstelbare zuilen 100/76 mm zijn uitgevoerd met een gasveer (powermatic). De zuil 100/76/60 mm wordt zowel uitgevoerd in handmatig als gasveerbediening (powermatic).

Bootstoelen

Diverse accessoires

Zwaardvis accessoires zijn functioneel en robuust en staan daardoor garant voor een lange levensduur. De onderdelen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals: Delrin, geanodiseerd aluminium, zeewaardig gepoedercoat aluminium en RVS.

Bij de accessoires zijn onder andere de zogenaamde "add ons" te vinden zoals een stoel schuifstuk, tafel schuifstuk of een afdekdop voor de inbouwvoet. Produkten die de functionaliteit en daarmee het gebruiksgemak nog verder vergroten.

Enkele onderdelen zijn opgebouwd uit een combinatie van de verschillende materialen. Een goed voorbeeld hiervan is de stoeldrager waarbij de combinatie gemaakt is tussen Delrin en zeewaardig gepoedercoat aluminium. Delrin heeft naast de smerende werking een wateropname van nagenoeg 0%. Het aluminium is door de poedercoating corrosie bestendig.

Bootstoelen

Gerelateerd aan productmerk:

Dutch Car RestorersBovag Bekleedbedrijf