Showroom Autostoelencentrum van Roosendaal

Van Roosendaal B.V.

Van Roosendaal is een 59 jaar jong dynamisch bedrijf, nog steeds volop in beweging met diverse innoverende projecten. In 1960 richtte van Roosendaal Sr. het bedrijf op en krijgt in 1961 versterking van zijn zoon, die het bedrijf in 1980 overneemt. Vanaf het begin gespecialiseerd in het aanpassen van autostoelen voor mensen met de meest uiteenlopende zitklachten.

FysiokussensBegin jaren 70 wordt er gestart met de productie van diverse ondersteunende hulpmiddelen en fixaties bestemd voor de zorgsector. Bewoners van zorgcentra krijgen, door het aanbieden van deze hulpmiddelen op maat, een mensvriendelijker bestaan.


... U zit pas
goed bij Autostoelencentrum van Roosendaal ...De jaren 80 begint een snelle opmars in de ontwikkeling en productie van ergonomische hulpmiddelen. Het assortiment omvat veel modellen massagerollen en massagekussens, in gebruik voor de meest uiteenlopende behandelingen. Voor correcties aan bekken en wervelkolom fabriceren wij een grote verscheidenheid aan fixatiebanden en massagegordels. Al deze hulpmiddelen worden wereldwijd gebruikt door fysiotherapeuten en in revalidatiecentra.

1000ste RECAROIn negentiger jaren raakt men ervan doordrongen dat de meeste lichamelijke klachten, waaronder veel rug- en nekklachten, ontstaan door een verkeerde houding. Vooral in de auto heeft men vaak naast een verkeerde zithouding tevens te maken met een gebrek aan bewegingsvrijheid. Dit maakt dat de zithouding in de auto wellicht de minst gezonde is.

16 november 1997 verhuist van Roosendaal BV naar een groot nieuw pand aan het Stationspark 775, waar ruimte is voor het gehele assortiment stoelen van o.a. de gerenommeerde merken Scheel, Recaro, A.S.S., ISRI, GRAMMER, KAB en Be-Ge.

Van Roosendaal BV is dankzij haar brede ergonomische kennis en uitstekende service uitgegroeid tot Nederlands grootste en bekendste leverancier van auto- en vrachtwagenstoelen. Vaak gevraagd voor bijscholing van arbeidsdeskundigen van o.a. UWV Gak en ARBO diensten. Zittrainingen voor o.a. groepen chauffeurs en machinisten zorgen voor een gezondere zithouding.

Bij metingen wordt niet alleen gebruik gemaakt van kennis maar is onze meetstoel vaak een onmisbaar instrument.

Van Roosendaal BV wordt geadviseerd door Fysiotherapeuten, UWV, WVG, BGD en Arbo-diensten.

Contact

Autostoelencentrum
Van Roosendaal
Stationspark 775
3364 DA Sliedrecht

Telefoon:
+31 (0)184 413361

K.v.K.
23054871

Openingstijden
showroom:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:30

Openingstijden
werkplaats:

Maandag t/m vrijdag
08:00-12:00 13:00-17:00

Dutch Car RestorersBovag Bekleedbedrijf