RECARO maritiem

Caribbean

Geen andere stoel biedt u meer comfort als dit topmodel van RECARO. Voor de mensen die fris op de plek van bestemming willen aankomen, ongeacht de afstand. RECARO Caribbean gewoon de beste stoel voor de veeleisende gebruiker.

Opties (tegen meerprijs): Lederen bekleding, bekleding aangeleverd door klant, Multi-Rail systeem, voetensteunen, stoelzuilen, klima pakket (bestaande uit ventilatie en verwarming).

Accessoires

Arctic

RECARO Arctic uniek in de term van ergonomie. Verlaagde zitzijkanten en vlakke zitting voor een gemakkelijke instap.

Opties (tegen meerprijs): Lederen bekleding, bekleding aangeleverd door klant, Multi-Rail systeem, voetensteunen, stoelzuilen.

Accessoires

Pacific

De Pacific is de klassieker onder de RECARO stoelen en beschikt over een in diepte verstelbare zitting. De rugleuning is uitgevoerd met het unieke RECARO Airmatic ®-Systeem in de rugleuning. Dit bestaat uit een elektrisch in hoogte en diepte verstelbare lendesteun. Met de 2 voudige hoogteverstelling verkrijgt u niet alleen de gewenste zithoogte maar ook een perfecte ondersteuning en zithoek.
Dé oplossing voor ergonomisch zitten. Deze stoel is geschikt voor middelgrote personen.

Standaard: Electrische hoogte- en neigverstelling, Airmatic ®-Systeem, uitschuifbare zitting, omklapbare en traploos verstelbare rugleuning, in hoogte verstelbare en kantelbare hoofdsteun.

Optioneel (meerprijs): Recaro slede onder stoel, comfortpakket RECARO Vent ® (stoelverwarming en ventilatie), verstelbare zit- en rugzijwangen, armsteun(en), elektrische rugverstelling, lederen bekleding, bekleding aangeleverd door klant.

Accessoires

Caspian, Caspian de Luxe

Iedere Recaro Caspian is uitgevoerd met hoge voorgevormde en in breedte verstelbare zijwangen voor optimale zijdelingse steun. Een manueel uitschuifbare zitting. Naar voren klapbare en traploos verstelbare rugleuning. Hoofdsteun is kantelbaar en in hoogte verstelbaar.

Optioneel (meerprijs): Lederen bekleding (standaard bij Caspian de Lux), bekleding aangeleverd door klant, armsteunen

Accessoires

Atlantic X

De RECARO Atlantic X heeft voorgevormde zijwangen aan de rugleuning voor optimale zijdelingse steun. De Atlantic X is leverbaar in 3 verschillende comfortabele zitvlakken. Het S-zitvlak voor kleine personen en het M- en L-zitvlak voor middelgrote tot grote personen.

Standaard: Manueel uitschuifbare zitting op M en L uitvoering. Naar voren klapbare en traploos verstelbare rugleuning. In hoogte verstelbare en kantelbare hoofdsteun.

Accessoires

Atlantic LT

De RECARO Atlantic LT heeft hoge voorgevormde en in breedte verstelbare zijwangen voor optimale zijdelingse steun. De Atlantic LT is leverbaar in 3 verschillende comfortabele zitvlakken. Het S-zitvlak voor kleine personen en het M- en L-zitvlak voor middelgrote tot grote personen.

Standaard: Manueel uitschuifbare zitting op M en L uitvoering. Naar voren klapbare en traploos verstelbare rugleuning. In hoogte verstelbare en kantelbare hoofdsteun.

Accessoires

North Sea

Hoogwaardige zwart lederen bekleding, uitschuifbaar zitkussen, omklapbaar en traploos verstelbare rugleuning bedienbaar aan beide zijden, hoge zijwang- en schouderondersteuning

Optioneel (meerprijs): Recaro of RVS slede onder stoel, gordelgeleiding voor 3 of 4-punts gordel, bekleding aangeleverd door klant.

Accessoires

Offshore

Gecombineerde bekleding bestaande uit hoogwaardig zwart kunstleder in combinatie met zwart rood of zilver dinamica, Standaard uitgerust met een gordeldoorvoer voor het gebruik van een 4-punts gordel. Goed gevormde schouderondersteuning en zijondersteuning die de spieren voor het hele lichaam ontlasten bij sterke rolbewegingen. De geïntegreerde hoofdsteun biedt een goede bescherming voor nek en hoofd. De rugleuning instelling is aan twee zijden te bedienen. In combinatie met het luchtgeveerde onderstel is deze stoel de juiste oplossing voor een comfortabele zit op snelle boten.

Opties (tegen meerprijs): Armsteunen op plaat, 4-punts gordel compleet met montagebeugel, lederen bekleding, bekleding aangeleverd door klant.

Accessoires

Gerelateerd aan productmerk:

Dutch Car RestorersBovag Bekleedbedrijf