RECARO maritiem accessoires

Lucht geveerd onderstel

Het luchtgeveerde onderstel is door middel van de ingebouwde 12 of 24 Volt DC compressor op gewicht en starheid in te stellen. Dit model is geschikt voor montage onder iedere Recaro Maritime stuurstoel.

RECARO maritiem

Hydromar LD Cilinder

De Hydromar LD cilinder wordt in combinatie met een aluminium tussenstuk en een vijfvoet gebruikt als verplaatsbare stoelzuil. De hydraulische cilinder heeft een slag van 150 mm. Het voetpedaal wordt gebruikt om de cilinder omhoog te pompen, te laten zakken en als blokkering voor het draaien. De cilinder heeft een hoogte van 270 mm in laagste stand. De hoogte van het aluminium tussenstuk bepaalt de uiteindelijk zithoogte. Deze stukken zijn verkrijgbaar in de maten 50, 100, 150, 200, 250 mm. Door het gebruik van de optionele wielen is de stuurstoel zeer mobiel

RECARO maritiem

Multi-Rail systeem

Het Multi-Rail systeem is te gebruiken in elk type stuurhuis en is eventueel geheel aan uw wens aan te passen.
Standaard is de Multi-Rail te leveren in lengtes van 1.000, 1.200, 1.500 en 2.000 mm. De maximale lengte bedraagt 6.000 mm. De Multi-Rail is geschikt voor inbouw in de vloer, maar met behulp van de opbouwrand alsmede de verschillende middenplaten kan de Multi-Rail ook als opbouw rail gebruikt worden. Standaard is de Multi-Rail manueel bedienbaar en door middel van een rem in iedere gewenste stand te blokkeren. De Multi-Rail is ook leverbaar in een elektrische uitvoering voor 24 Volt. Meerdere wagentjes per Rail is mogelijk, zodat meerdere stoelen gebruik kunnen maken van dezelfde Multi-Rail.

RECARO maritiem

Stoelzuilen

V.l.n.r. RVS vaste stoelzuil, electrische zuil, Hydromar HD cilinder en Hydromar HD stoelzuil RVS

Deze vaste stoelzuil is vervaardigd van RVS en wordt geleverd op 1.000 mm lengte. Deze is zelf in te korten naar wens. Het plateau is 360* draaibaar met vergrendeling in elke positie. In het midden van de zuil is de mogelijkheid van kabeldoorvoer zodat bij plaatsing van een stoel met elektrische bedieningen de kabel uit het zicht weggewerkt is.

De elektrische zuil werkt op 24 Volt en is 150 mm uitschuifbaar. Eveneens als bij de vaste stoelzuil is er de mogelijkheid van kabeldoorvoer. De elektrische stoelzuil is niet draaibaar, hiervoor is er de optionele draaiplateau beschikbaar.

De HYDROMAR HD CILINDER is een hydraulische cilinder in robuuste uitvoering. De cilinder heeft een slag van 200 mm. De minimale hoogte van de cilinder bedraagt 365 mm. Als basis zijn onderflenzen van RVS leverbaar in de hoogtes 50, 100, 150, 200, 250, 300 mm. Het voetpedaal wordt gebruikt voor het omhoog pompen, het laten zakken alsmede het blokkeren van het draaien van de stoel.

Deze Hydromar HD stoelzuil RVS is een hydraulische zuil geheel vervaardigd uit RVS 316. De minimum hoogte bedraagt 395 mm. De hoogte verstelling is 200 mm. Het voetpedaal wordt gebruikt voor het omhoog pompen, het laten zakken alsmede het blokkeren van het draaien van de stoel.

RECARO maritiem

Voetensteun

De opklapbare voetensteunen zijn onder iedere RECARO stoel te monteren. De voetensteunen zijn op twee manieren te monteren waardoor de hoek van de voetplaat veranderd, zodat deze naar keuze kan worden bepaald. Verder is de hoek van de voetplaat instelbaar d.m.v. twee stelbouten. De voetensteunen zijn te leveren zonder voetplaat of met duropal voetplaat, RVS voetplaat of teakhouten voetplaat.

RECARO maritiem

Gerelateerd aan productmerk:

Dutch Car RestorersBovag Bekleedbedrijf