RECARO racestoelen

Profi SPG (XL)

De keus van kampioenen. De professionele met glasvezel versterkte kunststof GPR kuip weegt circa 10 kg en heeft speciale anti-slip oppervlakten in het schoudergebied.

De XL uitvoering is speciaal ontworpen voor de grotere bestuurder en is dan ook 35 mm breder als standaard.

Optioneel (meerprijs): FIA-gehomologeerde stalen adapters, tweezijdig vergrendelde glijrails, extra zitkussen (niet voor XL versie).

Profi SPA

De keus van kampioenen. Vervaardigd van koolstof-Kevlar® het vezelmateriaal van ongekende kwaliteit. Hiermee voldoet deze racestoel voor de beroeps motorsport aan de zwaarste eisen, in zowel de kwaliteit als de veiligheid. Hij heeft de speciale anti-slip oppervlakten in het schouder-en zitgedeelte. De SPA heeft meer geprononceerde zijwangen en geeft daardoor meer zijdelingse steun dan het model Profi SPG.

Pole Position (FIA)

De racestoel voor nieuwkomers. De stoel heeft een met glasvezel versterkte GPR kunststof kuip en weegt ongeveer 7kg. Het goed gevormde zitkussen en de perfecte ondersteuning in de rugleuning bieden optimale bescherming onder alle rij omstandigheden. De Pole Position (FIA) beschikt over een doorvoer voor 4-/5- of 6-punts gordel (verbeterde duurzaamheid i.v.m. professioneel gebruik) en is voorzien van brandvertragende bekleding.

Optioneel (meerprijs): FIA-gehomologeerde stalen adapters, tweezijdig vergrendelde glijrails, extra zitkussen.

Pro Racer SPG HANS (XL)

De ultieme professionele racestoel voor het HANS® systeem. De RECARO Pro Racer SPG - HANS® is een racestoel waarvan de kuip wordt vervaardigd van glasvezel versterkt kunststof (GRP). Om optimaal gebruik te maken van het systeem HANS® is een interactie noodzakelijk tussen het systeem HANS®, de uitrusting, de helm en de racestoel.

De XL uitvoering is speciaal ontworpen voor de grotere bestuurder en is dan ook 35 mm breder als standaard.

Pro Racer SPA HANS (XL)

De ultieme professionele racestoel voor het HANS® systeem. De RECARO Pro Racer SPA - HANS® is een racestoel waarvan de kuip wordt vervaardigd uit Carbon-Kevlar® CFK composiet Om optimaal gebruik te maken van het systeem HANS® is een interactie noodzakelijk tussen het systeem HANS®, de uitrusting, de helm en de racestoel.

De XL uitvoering is speciaal ontworpen voor de grotere bestuurder en is dan ook 35 mm breder als standaard.

2e hands stoelen

Autostoelencentrum van Roosendaal beschikt over diverse 2ehands pasvormstoelen. Gerenoveerde stoelen van zeer goede qualiteit.

Informeer ook naar onze 2e hands inbouw frames.

Meer ...

Autostoel opslaan:

Geen ruimte in uw magazijn of wilt u niet de zorgen van het goed bewaren? Autostoelencentrum van Roosendaal heeft voor u de mogelijkheden.
Informeer eens naar onze voordelige prijzen.

Dutch Car RestorersBovag Bekleedbedrijf