RECARO sportstoelen

Sportster CS

De perfecte combinatie van racestoel en sportstoel. Recaro's innovatieve, hybride lichtgewicht. Duurzaam gebouwd door gebruik van metaal en kunststof polymeren in een uiterst ruimtebesparend ontwerp. De Sportster CS is ook leverbaar met universele zij-airbag.
De Sportster CS is standaard uitgevoerd met hoge voorgevormde zijwangen en schouderondersteuning voor optimale zijdelingse steun. Heeft een traploos verstelbare, omklapbare rugleuning en doorvoergaten voor 4-punts gordel. Natuurlijk is deze stoel ook inzetbaar bij gebruik van een 3-punts gordel.

Optioneel (meerprijs): Carbonlook rugschaal, verwarming in zowel zitting als rugleuning, universele zij-airbag, diverse bekledingsvarianten.

Cross Sportster CS

Recaro's innovatieve, hybride lichtgewicht. Duurzaam gebouwd door gebruik van metaal en kunststof polymeren in een uiterst ruimtebesparend ontwerp. Uitgevoerd met lage zitzijkanten voor een makkelijke in- en uitstap. De Cross Sportster CS is ook leverbaar met universele zij-airbag.
De Cross Sportster CS is standaard uitgevoerd met hoge voorgevormde zijwangen en schouderondersteuning voor optimale zijdelingse steun. Lang zitkussen met vlakke zijwangen en een traploos verstelbare, omklapbare rugleuning.
Doorvoergaten voor 4-punts gordel. Natuurlijk is deze stoel ook inzetbaar bij gebruik van een 3-punts gordel.

Optioneel (meerprijs): Uitneembare zitting voor Landrover Defender, carbonlook rugschaal, verwarming in zowel zitting als rugleuning, universele zij-airbag, diverse bekledingsvarianten.

Speed

De Recaro Speed is standaard uitgevoerd met hoge zijwangen in de zitting en rugleuning. Samen met de speciaal gevormde schouderondersteuning zorgt de stoel voor optimale zijdelingse steun. De stoel heeft een traploos verstelbare, omklapbare rugleuning en doorvoergaten voor 4-punts gordel. Natuurlijk is deze stoel ook inzetbaar bij gebruik van een 3-punts gordel.

Optioneel: Diverse bekledingstoffen

Cross Speed

De Recaro Cross Speed S, Cross Speed M en de Cross Speed L hebben evenals de Speed standaard hoge zijwangen in de rugleuning en een speciaal gevormde schouderondersteuning voor optimale zijdelingse steun. Tevens hebben deze 3 modellen een traploos verstelbare, omklapbare rugleuning en doorvoergaten voor 4-punts gordel. Maar natuurlijk is deze stoel ook inzetbaar bij gebruik van een 3-punts gordel.

De Cross Speed S heeft een korte zitting met opstaande zijwangen en zorgt voor een goede zijdelingse ondersteuning voor de kleine tot middelgrote personen.

De Cross Speed M en Cross Speed L hebben een lange, manueel uitschuifbare zitting met vlakke zijwangen die zorgt voor een goede ondersteuning voor de middelgrote tot lange personen. Vooral geschikt voor auto's met een "hoge instap", zodat u makkelijk in- en uitstapt.

Pole Position (ABE/TUV)

Met de Recaro Pole Position heeft u een professionele racekuip met ABE keur in huis. Deze is geschikt voor de personenwagen en te gebruiken in combinatie met de 3-punts gordel.
Rijden wordt hiermee een pure sportbeleving. Er is geen FIA keur op deze raceschaal.

Standaard is de schaal opgebouwd met behulp van glasvezelversterkte kunststof. Heeft doorvoergaten voor 4-punts gordel, maar is ook geschikt voor gebruik met een 3-punts gordel.
Deze uitvoering weegt ongeveer 7 kg. met adapters en console ongeveer 12.5 kg.

Optioneel (meerprijs): Aluminium adapters, stalen adapters, tweezijdig vergrendelde glijrails, extra zitkussen.

Pole Position Carbon (ABE/TUV)

Voor de Pole Position Carbon kiest u als iedere kilo telt. Standaard is deze schaal vervaardigd van Carbon-Kevlar CFK composiet, waardoor deze uitvoering ongeveer 4.5 kg. weegt. Met adapters en console ongeveer 10 kg. Ook op deze raceschaal is geen FIA keur.

Optioneel (meerprijs): Aluminium adapters, stalen adapters, tweezijdig vergrendelde glijrails, extra zitkussen.

Autostoel opslaan:

Geen ruimte in uw magazijn of wilt u niet de zorgen van het goed bewaren? Autostoelencentrum van Roosendaal heeft voor u de mogelijkheden.
Informeer eens naar onze voordelige prijzen.

Dutch Car RestorersBovag Bekleedbedrijf